sunnuntai 24. lokakuuta 2010

rumaa ruokaa


Voiko olla rumempaa ruokaa kuin hernerokka? En ole koskaan ollut hernekeiton ystävä. Ehkä koulun pakollisia torstaipäivän soppia tuli syötyä hieman liian usein. Kesällä muksut söivät mummolassa papan keittämää hernekeittoa. Se oli heidän mielestään todella herkullista ja koko syksyn olen kuunnellut ylistyslaulua. Siis ei muuta kuin toimeen. Keitin nyt elämäni ensimmäistä kertaa hernerokkaa. Se perusohjehan löytää onneksi joka kodin peruskeittokirjasta. Minun on myönnettävä, että keitto maistui tosi hyvältä. Vanha koirakin oppii siis uusia temppuja ja tapoja. Seuraavan kerran keitän kolmikertaisen annoksen, jotta kätevänä emäntänä voin pakastaa osan .

3 kommenttia:

  1. Hernerokka on hyvää, varsinkin sellainen äitin tekemä. Vaikka eihän se nyt niin kaunista ole. :)

    VastaaPoista
  2. Minä tykkäsin hernesopasta lapsena ja kieltämättä vieläkin. :)

    VastaaPoista