sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Nyt se alkaa


Tänään on Saksan jalkapallojoukkueen eka peli MM-kisoissa. Täällä on jo MM-kuume kohollaan. Autot on koristeltu Saksan lipuilla (ei tosin meidän) ja talojen ikkunoista liehuvat liput. Saksan lisäksi näkyy mukavasti muidenkin maiden lippuja. Naapurifysioterapiassa on ikkuna myös asiamukaisesti koristeltu. Minua tosin kiinnostavat enemmän nuo MM-tarjoushinnat (kuten Fangohieronta 20 euroa) kuin telkkarin futislähetykset. Mutta perheellisenä tulen joka tapauksessa olemaan hyvin perillä kisojen tuloksista.

3 kommenttia:

 1. Nätti toi vihreä banneri. Minäkin kuvailin jo eilen Saksan lippuja blogitarkoitukseen, GMTA.

  VastaaPoista
 2. Ja onnea Saksan hienolle alulle kisoissa!

  VastaaPoista
 3. Minä ihailen tuota saksalaisten "intoa" jalkapallosta. Minusta se on mahtavaa, vaikka en itse jalkapallosta tykkääkään.
  Olimme lomalla Saksassa silloin, kun kisat olivat siellä. Minusta oli hauskaa katsella miten ihmiset elivät jalkapallo elämää. Koskaan en ole sellaista määrää nähnyt lippuja autoissa:) Ja loppuottelun aikana ei tarvinnut itse katsoa tv:tä, kyllä kuuli milloin maali tuli:) Koko kylä hurrasi.Ilmeisesti taloissa oli ikkunat auki.Se oli ihan uskomatonta.

  Minusta näissä urheilutapahtumissa parasta onkin fanien seuraaminen:) Harmitti ettemme päässeet huonon kelin takia Reberbahnille seuraamaan keväällä, kun sikäläinen joukkue nousi liigaan. Näimme vain sotkun sen jälkeen:)

  Sirkku

  VastaaPoista