tiistai 10. marraskuuta 2009

mustaa vai värikästä

Värit on jännä juttu. Myös muksut ovat jänniä. He kommentoi meitä vanhempia halusimme tai emme. Ja tietty me haluamme kuulla jälkikasvun latauksia. Viimeiset viisi kuusi vuotta olen saanut murskaavaa palautetta mustasta väristä. Miksi kaikkien vaatteiden pitää olla mustia tai tumman ruskeita. Niin miksi? En tiedä. Ehkä se on niin helppo väri - kaikki vaatteet sopivat yhteen. Yleisasu on kieltämättä hieman hautajaisvieraan näköinen. Joskus niitä hautajaisvieraita on ratikallinen tai bussipysäkillinen, varsinkin talvella.

Syystä tai toisesta olen nyt kuitenkin hiljalleen löytämässä värejä elämääni. Jokunen aika sitten ostin pinkin neulejakun ja eilen petroolin värisen neuleen. Petrooli tai turkoosihan sopii niin hyvin ... mustaan... tai turkoosiin uuteen nahkakassiin.Mikäli aurinko ei talvella muista ilmaantua taivaalle, ehkä tämä tekeillä oleva mosaiikkilautanen tuo väriä arkeen.

1 kommentti:

  1. Olen myös mustaharmaaruskea. Tänä syksynä ostin punaisen (!!!) villakangastakin. Se on itse asiassa aika piristävä tihkusateessa ja sumussa. Tiedä häntä mitä tämä nyt oikein tarkoittaa :)
    Lautasesta tulee varmasti kaunis, olisi mukava nähdä kuva sitten valmiina.

    VastaaPoista