torstai 6. tammikuuta 2011

uusi vuosi, vanhat kujeet

Meillä on jo menossa viimeiset joululomat päivät. Aika on kulunut joutuisaan, vaikkemme ole tehneet mitään erikoista. Jouluvieraat ovat jo lentäneet kotiinsa. Menomatka sujui huomattavasti sutjakammin kuin tulomatka 19.12., jolloin Frankfurtin kentällä oli lumen vuoksi kaaoottinen tilanne. Kadonneet matkalaukut löytyivät sopivasti ennen kotimatkan alkua.

Uuden vuoden kunniaksi piipahdimme taas Hannoverin eläintarhassa tervehtimässä jääkarhuja ja luistelemassa. Omat kissaeläimemme kasvavat, voivat hyvin ja ilahduttavatta meitä päivittäin. Kissat osaavat nauttia elämästä. Jos tekisin uuden vuoden lupauksia, niin ehkä yrittäisin opetella kissanmaista elämänasennetta.

4 kommenttia:

 1. Jäikö lahjat pukinkontista pois, kun matkalaukut olivat kadoksissa? Varmaan oli monessa perheessä aika stressi sen takia.

  VastaaPoista
 2. Onneksi meidän muksut ovat jo niin isoja, että malttoivat odottaa isovanhempien laukkujen ja lahjojen tuloa. Meille oli jo iloinen ihme, että he lopulta, 24 tunnin matkan jälkeen, saapuivat aamu viideltä Kasseliin.

  VastaaPoista
 3. Mitähän kissaneideille tänään kuuluu...?

  "Jos tekisin uuden vuoden lupauksia, niin ehkä yrittäisin opetella kissanmaista elämänasennetta."
  Jäikö jossitteluksi? Jos ei, niin miltä näyttää oppimisen tasosi näin loppuvuodesta? :)

  Onnellista alkavaa adventin aikaa ja joulun odotusta!

  VastaaPoista