keskiviikko 18. marraskuuta 2009

kuppi kahvia?Saisiko olla kuppi kahvia? Kahvia on nykyisin niin monen sorttista, että ei taida tuo kysymys riittää. Espressoa, Lattea useampaa sorttia... Juon itse tavallisen filtterikahvin lisäksi mielellään maitokahvia - kiitos reilusti maitovaahtoa päälle. Mutta ei se kupin sisältö ole ainoa valinnan paikka, vaan olen ainakin itse aika nirso kupin tai oikeastaan muen suhteen. Kunnon iso, paksumasuinen kuin tuossa kuvassa (miehen messukrääsänä kotia tuoma - eli ei hinnalla pilattu) täytyy kunnon muen olla. Tosin lähipiirissä on myös vannoutuneita siron kahvikupin ystäviä. Minun mukien käyttöaika jää tavallisesti aika lyhyeksi, kun kuljettelen sitä ympäri asuntoa ja tiputtelelen lattialle tai saan muuten kolhittua muen rikki.

Vai sittenkin kuppi teetä? Syksyisin alkaa meidän perheessä taas teenjuonnin sesonki. Kaapista löytyy nytkin useampaa sorttia seljasta vihreään teehen. Muistatko hopeateen? Lapsuudessani sitä oli vielä kahviloissa tarjolla. Onkohan vielä? Hopeatee hunajalla makeutettuna... Nyt on selvästi syksy ja koleat illat.

2 kommenttia:

  1. Kuppi capputsinoa plees!!! ja siniraitaiset ikean kupit! muistatko??? entä miltä se peli tuntui? Kassi on jokapäivä käytössä - kuinka olen pärjännytkään ilman tuommoista?!

    VastaaPoista
  2. Hyvinpa muistankin. Ensi kesänä uudestaan?

    VastaaPoista