maanantai 25. tammikuuta 2010

värikkäitä kankaita ja puhtaan valkoista lunta

En tunnustaudu Ikean vannoutuneeksi faniksi, mutta kummasti noita heidän tuotteitaan on meille ilmaantunut. Monen mokaostoksen lisäksi jokunen todella hyvä ostoskin on onneksi tullut tehtyä. Sohva on kestänyt jo seitsemän vuotta lapsiperheen rankkaa arkea, mutta päällinen näyttää jo aika kuluneelta. Onneksi uusia päällisiä voi ostaa netin kautta Bemziltä. Tänään sain viisi tilaamaani kangasnäytettä. Nyt pitäisi vain perheraadin päästä yksimielisyyteen, minkävärinen uusi sohvan päällinen on.Iltapäivän valossa värit eivät tässä kuvassa ole ihan parhaimmillaan, mutta kumpikin sinisen sävy ja tuo fuksinlila olisivat minusta ihan hyviä.

Joulusta on jo ikuisuus. Vaikka minulla on tietääkseni ihan hyvät välit joulupukkiin, saan joka joulu aika pienen kasan joululahjoja. Ja suuremman osan osaan jo etukä-teen arvata, kuten turkoosin huivin, joka sattumalta sopii täsmälleen turkoosiin villatakkiini. Tänä vuonna oli onneksi kuitenkin pari yllätyslahjaakin. Mies on aika usein ulkomaan keikoilla ja tänä vuonna sain miehen ulkomailla asuvan työkaverin vaimolta joululahjan. En tietenkään ole kyseistä avioparia koskaan tavannut, mutta jostakin syystä he halusivat muistaa meidän perhettä, vaikka itse eivät joulua juhlikkaan. Sain kauniin tummanpunaisen pöytäliinan, jonkalaista en ehkä olisi itse ostanut, mutta joka minua kuitenkin miellyttää. Omalla tavallaan kaunis.


Lunta on tullut koko päivän. Ulkona on ihana talvikeli, uutta lunta ja pientä pakkasta. Minä olen neljän vuodenajan ihminen ja nautin tästä kelistä. Muksutkin innostuivat taas pulkkamäkeen ja lumisotaan. Poika rakenteli tällaisia torneja. "Mitä lie sitten esittävät", hän totesi. Niin, pitääkö kaikella aina olla nimi ja normitus? Eikö voi vain olla?

3 kommenttia:

 1. Ikeassa on hyvääkin. Meillä kesti ruokapöytä 10 vuotta (ja nyt se on anopilla) ja lasten vaatekaappi on hyvässä kunnossa. Billy-hyllyt eivät ole niitä parhaimpia, mutta meillä on jo monta (ja viikonloppuna pitäisi mennä ostamaan yksi uusi, kun kirjoja ei saa enää mihinkään mahtumaan), ja ihan ehjiä ovat.

  Minä ottaisin tuon harmaan.

  VastaaPoista
 2. Värimalleja täytyy katsoa aina kotona ja päivänvalossa, mutta niinhän te teettekin. Kivoja noi lumitornit. Onko teillä vielä noin paljon lunta?

  VastaaPoista
 3. Kato nyt tätkin: Päätös sohvan kankaasta tehtiin eilen illalla 4-1 eli aika yksimielistä. Valittu väri sattui olemaan minunkin suosikki. Kuvia tulossa, kunhan postipaketti saapuu.
  Allu: meillä satoi koko eilisen päivän uutta lunta ja tänään aurinko paistaa :D

  VastaaPoista